welkom bij roshsjachor

tussen de duizendbabbellogs,ditjesendatjeslogs,watiktochweermeemaakvandaaglogs en mijn hondisdeliefstehondvandewereldlogs-leuk hoor, niets op tegen internet is van en voor iedereen en daarom heb ik bij deze mijneigenroshsjachorlog.

donderdag, juni 25, 2009

Zoran


Tja als ik vraag oftie gewoon ff blijft zitten nee hoor hij gaat gelijk op zijn rug en zielig doen nou hij is alles behalve zielig Zoran is alweer 4 jaar.

Aquarium


ja we zelfs een vissenbak erbij hij is dan wel van Jerachmeel maar hij doet het super en het is een harstikke leuk bakkie met van alles erin van garnaaltjes,roodneuszalmpjes, koperzalmpjes, haaivinbarbeeldjes platys hockeystick, bijlzalmpjes van alles wat krotom een aanwinst in de woonkamer.

Ziva & Sabra

Hier zijn ze dan onze Ziva & Sabra Ziva staat links en Sabra rechts Ziva is 2 jaar en Sabra 3 jaar.
Toen Sabra kwam was het een hele schuwe en totaal niet mak ik hoop soms dat ze dat nog was want ze is ondertussen helemaal nergens bang voor en zeer aanhankelijk geworden Ziva heeft de eigenaardigheden van Yentl overgenomen dus vanaf heet begin een ettertje geweest ze komt ook van dezelfde stal als Yentl dus misschien komt het wel daardoor ;-).

Fraukje


Eindelijk dan een update foto van Fraukje ze is vorige week 16 jaar geworden en het is een heerlijk beest met de nodige ondeugd en af en toe zelfs de kantjes ervan aflopen en dan meot ze best weer aangepakt worden.

dinsdag, juni 23, 2009

Veelste lang geleden


Tja ook deze blog was 3 jaar in ruste en er is veel gebeurd zo zijn de vogels allemaal naar de eeuwige jachtvelden samen met Noa en Rivka Noah is pas een maandje geleden gestorven en Rivka vorig jaar september Fluffy is iets eerder dan Noa dat was samen met Nijntje een logeerkonijntje die ze nooit meer hebben opgehaald en Nijntje leeft nog mag lekker los lopen in de geitewei. de dwerggeitjes zijn weg best jammer maar werd gek van ze Yentl is vorig jaar 18 mei overleden op 11 jarige leeftijd en ondertussen hadden we Ziva erbij en na Yentl nu ook Sabra ondertussen is Fraukje erbij gekomen een prachtige friese merrie waar we op rijden en een echte knuffel en Mozes natuurlijk onze doerak van een dwergteckel zie de weblog van Boaz
om te beginnen een foto van Fraukje de rest werk ik van de week eventjes bij met nieuwe foto's